Welkom! Op de website van
Rottweiler Werkgroep 'Hoogeloon'

NIEUWS 2022


Puppy- en beginnerscursus Rottweiler Werkgroep Hoogeloon

NRC Rottweiler Werkgroep Hoogeloon organiseert ook dit jaar weer een puppycursus en beginnerscursus voor alle rassen. Aan de cursus kunnen honden eigenaren van alle ras- en niet honden rassen deelnemen. De puppycursus start op zaterdag 10 september en zal 15 weken/ lessen gaan duren. De puppycursus start om 10.00 uur en de beginnerscursus zal om 11.00 uur van start gaan. Momenteel hebben we 20 aanmeldingen (10 deelnemers voor de puppycursus en 10 deelnemers voor de beginnerscursus). Een hele mooie opkomst waar wij als vereniging heel erg blij mee zijn. Mocht u alsnog aan een van deze cursussen mee willen doen schroom dan niet en schrijf u in voor een van deze cursussen. Wie wil tenslotte niet een trouwe viervoeter die een goede opvoeding heef genoten!

U kunt u en uw hond aanmelden voor een van deze cursussen door hiernaast op de link "cursussen" te klikken. U kunt dan ook meer informatie vinden over deze cursussen. 

De Lemel Bokaal

Beste Rottweiler liefhebbers dit jaar zal de Lemel Bokaal africhtingswedstrijd voor Rottweilers en hun geleider plaats gaan vinden op zondag 13 November 2022. De wedstrijd zal worden gehouden op het terrein van NRC Rottweiler Werkgroep Hoogeloon.